NOVI PROTEST "SRBIJA PROTIV NASILJA" BIT ĆE ODRŽAN U PETAK: Građani će se okupiti ispred...

(...) Skupštine Srbije u 18 sati.

  • Regija

  • 07. Jun. 2023  07. Jun. 2023

  • 0

Ovosedmični protest "Srbija protiv nasilja" održat će se u petak u Beogradu.

Građani će se okupiti ispred Skupštine Srbije u 18 sati, a zatim će krenuti u šetnju do zgrade Vlade, oko koje će biti napravljen prsten.

Nakon nekoliko govora javnih ličnosti i žrtava režima koji će biti održani ispred Skupštine, šetnja bi trebala krenuti od zgrade Parlamenta, preko Bulevara kralja Aleksandra do Pravnog fakulteta. Odatle se skreće u Beogradsku ulicu ka Slaviji, a kolona će nastaviti Nemanjinom ulicom do Balkanske ulice, javljaju srbijanski mediji.

Građani će potom proći ulicom Admirala Geprata do Kneza Miloša, gdje će skrenuti desno prema vladi Srbije i tako napraviti prsten oko ove zgrade. U šetnji će se kratko zadržati i ispred Ministarstva prosvjete.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...