NAŠE GORE LIST: Nogometni majstor porijeklom iz Kotor Varoši sve dogovorio s Manchester Cityjem, očekuje se…

Osvojio je Ligu prvaka, Europsku ligu, Superkup UEFA-e i Svjetsko klupsko prvenstvo.

  • Sport

  • 09. Jun. 2023  

  • 1

Fabrizio Romano donosi vijest kako je Mateo Kovačić sve dogovorio s Manchester Cityjem i da je sada sve na klubovima, dakle Cityju i Chelseaju, da dogovore visinu odštete.

To bi se trebalo dogoditi nakon finala Lige prvaka koje Manchester City ove subote igra protiv Intera u Istanbulu.

Chelsea je, prema Romanovim saznanjima, spreman prodati veznjaka, a i Kovačić je spreman za novi izazov u karijeri, pogotovo nakon dosta loše sezone u dresu kluba sa Stamford Bridgea.

Kovačić (29), inače porijeklom iz Kotor Varoši, je u ljeto 2019. godine stigao u Chelsea iz madridskog Reala u transferu vrijednom 45 miliona eura. Od tada je za londonski klub odigrao 221 utakmicu uz šest pogodaka i 15 asistencija. Osvojio je Ligu prvaka, Europsku ligu, Superkup UEFA-e i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...