ČETIRI DECENIJE KARIJERE: "Crvena jabuka" priprema spektakl u okviru svoje ljetne turneje

Ljetna noć, najljepše ljubavne pjesme i jedna od najatraktivnijih pozornica na Mediteranu

  • Estrada

  • 12. Jun. 2023  

  • 0

Jedan od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima, koji je odavno stekao status kultnog benda, Crvena jabuka, nakon prepune zagrebačke Arene i valentinovskog koncerta ‘Tamo gdje ljubav počinje‘ te velike američko-kanadske turneje ‘Od srca do srca‘, u sklopu ljetne turneje, 1. jula dolazi i na predivnu Ljetnu pozornicu u Opatiji.

‘Stižu me sjećanja‘, ‘To mi radi‘, ‘Nekako s proljeća‘, ‘Volio bih da si tu‘, ‘Tuga, ti i ja‘, ‘Ne dam da ovaj osjećaj ode‘, ‘Sanjam te‘ samo su neki od najvećih, bezvremenskih hitova uz koje su stasale, ali i zaljubljivale se mnoge generacije, a u kojima će imati prilike uživati i publika u Opatiji. Bit će to sjajna prilika za retrospektivu jedne muzičke karijere, duge skoro četiri decenije.

Ljetna noć, najljepše ljubavne pjesme i jedna od najatraktivnijih pozornica na Mediteranu, razlozi su zbog kojih je ovaj koncert proglašen jednim od najiščekivanijih ljetnih koncerata, za koji ulaznice možete pronaći putem sistema Entrio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...