VRUĆE, IZ HERCEGOVINE: Osvanula nova fotografija Zdravka Mamića i mlade Hercegovke koju ljubi već mjesecima...

Navodno su kupili i stan u Mostaru, koji uređuju za zajednički život, a kružile su glasine i da je Jelena zbog Mamića ostavila supruga, hercegovačkog poduzetnika.

  • Estrada

  • 13. Jun. 2023  

  • 1

Nogometaš Dinama Luka Menalo za vikend se oženio svojom dugogodišnjom partnericom Danijelom Vidović.

Bračne zavjete razmijenili su u Međugorju, a svadbeno slavlje nastavilo se u Čapljini. 26-godišnji dinamovac i bosanskohercegovački reprezentativac na svadbu je pozvao i Zdravka Mamića, koji je pobjegao u Hercegovinu od hrvatskog pravosuđa, a on je došao u pratnji svoje 30 godina mlađe djevojke, Jelene Planinić iz Ljubuškog.

Zdravko i Jelena pozirali su zagrljeni i nasmijani te su potvrdili da ljubav među njima i dalje cvjeta.

Menalo imao poznate goste na svadbi u Čapljini: Mamić, bivši Zmajevi, igrači Premijer lige…

O vezi Mamića i mlađahne Jelene šuška se već mjesecima, a pisalo se i da su se zaručili te čak i stali pred oltar. Navodno su kupili i stan u Mostaru, koji uređuju za zajednički život, a kružile su glasine i da je Jelena zbog Mamića ostavila supruga, hercegovačkog poduzetnika Dadu Planinića, čije prezime još uvijek nosi.

Zdravko se navodno prije više godinu dana razveo od supruge Marine, s kojom je bio u braku od 1994. godine i zajedno imaju dvije kćeri, Ivu i Luciju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...