TRENUTAK NA KOJI SE DUGO ČEKALO: Počela online prodaja novih dresova reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali samo putem...

Ovo je izuzetno važan trenutak za sve navijače koji sa nestrpljenjem iščekuju mogućnost da nabave nove dresove i podrže Zmajeve u njihovim sportskim podvizima.

  • Sport

  • 16. Jun. 2023  

  • 0

Danas je zvanično počela online prodaja novih Kelme dresova reprezentacije Bosne i Hercegovine putem web stranice zmajevi.ba.

Ovo je izuzetno važan trenutak za sve navijače koji sa nestrpljenjem iščekuju mogućnost da nabave nove dresove i podrže Zmajeve u njihovim sportskim podvizima.

Poznati španski proizvođač sportske opreme Kelme, zvanični partner NS/FS BiH, dizajnirao je nove dresove fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koji predstavljaju jedinstvenu kombinaciju tradicionalnih elemenata i modernog dizajna. Dominantna boja ostaje tradicionalno plava, dok su na dresovima uključeni i detalji žute boje kao i aplikacija Zmajeva, prepoznatljivog obilježja naše reprezentacije.

Pored novih dresova, na stranici zmajevi.ba su dostupni i drugi proizvodi kao što su šalovi, kačketi i ostali suveniri povezani sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Online prodaja novih Kelme dresova putem stranice zmajevi.ba predstavlja korak naprijed u pružanju jednostavne i dostupne opcije za nabavku sportske opreme, poručuju iz Nogometnog saveza BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...