ZBOG ODGOĐENOG LETA ZA LISABON: Zmajevi ručali u restoranu na Ilidži, trenirat će na Grbavici

Zbog tehničkih razloga let sa sarajevskog aerodroma kasni, te igrači i delegacija FSBiH još nisu otputovali u Portugal.

  • Sport

  • 16. Jun. 2023  

  • 1

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine "zaglavila" je u Sarajevu gdje čeka odgođeni let za Portugal, prenosi Faktor.

Zbog tehničkih razloga let sa sarajevskog aerodroma kasni, te igrači i delegacija FSBiH još nisu otputovali u Portugal.

Let je prvobitno bio planiran u 12:40, međutim najprije je bio pomjeren za 14:10 sati, ali prema novim informacijama Zmajevi moraju čekati drugi avion da dođe u Sarajevo i to iz Dublina, te će moći krenuti tek oko 19 sati.

Izabranici Faruka Hadžibegića će tako u Portugal sletjeti tek oko 21:30 sati po lokalnom vremenu (22:30 po srednjoevropskom).

Zmajevi su večeras na stadionu Benfice trebali odraditi posljednji trening pred sutrašnji duel (19:45 po lokalnom vremenu), ali od toga neće biti ništa od toga.

Međutim, nakon informacije da će reprezentacija za Lisabon poletiti tek navečer, igrači su napustili aerodrom i smjestili se u hotelu na Ilidži.

Za ručak su se odlučili posjetiti jedan restoran na Ilidži u kojem su i inače često viđeni gosti.

Reprezentativci će danas na stadionu Grbavica odraditi trening u 16 sati koji će za predstavnike medija biti otvoren prvih 15 minuta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...