"BOSNIAN FANS IN LISBON": Navijači BiH u Portugalu navijaju od sinoć (VIDEO)

Na društvenim mrežama se pojavio video na kojem navijači pjevaju navijačke pjesme i iščekuju početak večerašnjeg meča.

  • Šareni svijet

  • 17. Jun. 2023  

  • 0

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra meč trećeg kola kvalifikacija za EURO 2024. godine, a navijači su u Lisabonu još od jučer i Portugalcima ne daju spavati.

Na društvenim mrežama se pojavio video na kojem navijači pjevaju navijačke pjesme i iščekuju početak večerašnjeg meča.

Prema onome što je moguće vidjeti na sminku koji stiže iz Portugala navijača Zmajeva će na stadionu Da Luz nekoliko stotina, čime ponovo pokazuju da su BH Fanaticosi možda i najvjernija navijačka grupa u Evropi i svijetu.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će trebati svu moguću podršku, budući da igra protiv prvog favorita grupe, oslabljena za tri standardna igrača. Meč na stadionu Da Luz sudi Italijan Davide Massa, a utakmica počinje u 20:45h.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...