DŽEKO NAKON PORAZA: "Presudio je gol koji smo primili na kraju prvog poluvremena"

"Mislim da smo dali maksimum..."

  • Sport

  • 17. Jun. 2023  

  • 3

Edin Džeko protiv Portugala je upisao 128. nastup za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a vjerovatno će meč što prije željeti da zaboravi s obzirom na to da su Zmajevi poraženi ubjedljivo 3:0.

"Mislim da smo dali maksimum. Parirali smo jednoj od najboljih reprezentacija u Evropi. Generalno, bolji su od nas. Gol koji smo primili u zadnjoj minuti prvog poluvremena je presudio", rekao je Džeko za BHT. 

BiH je u Lisabonu imala trojicu debitanata - Adriana Leona Barišića, Saida Hamulića i Dala Varešanovića.

"Ova reprezentacija treba novih mladih igrača, selektor je ukazao priliku njima trojici. Iz utakmice u utakmicu mogu biti bolji, a to prije svega treba da pokažemo za tri dana", dodao je Džeko najavivši meč s Luksemburgom koji se igra za tri dana u Zenici.

"Nemamo pravo na kiks. Svaka utakmica je posebna za sebe i treba se igrati da bi se pobijedila", zaključio je Džeko.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...