GROZNO: Procurio snimak s utakmice u Zenici, pogledajte kako selektor Hadžibegić uzvraća navijačima...

Selektor Zmajeva Faruk Hadžibegić nije se mogao suzdržati.

  • Sport

  • 22. Jun. 2023  

  • 1

Nakon šokantnog poraza u Zenici od Luksemburga održana je press konferencija na kojoj se prisutnim novinarima obratio selektor Zmajeva Faruk Hadžibegić.

Prvo pitanje bilo je u vezi povika "Faruk odlazi" koje je selektor dobio tokom i na kraju meča, te zašto penal nisu izveli Edin Džeko ili Miralem Pjanić.

"Publika ima pravo da se manifestuje pogotovo nakon loše utakmice i rezultata. To je moja odgovornost. Nisam siguran da je samo revolt današnjeg rezultata prouzrokovao to, ali nije mi prijatno i ugodno. Fudbal se igra zbog publike i oni imaju pravo da kaže sve što hoće. Žao mi je jer to nije fudbalska reakcija, malo je to kompleksnije u našem društvu jer su prije tri dana govorili 'Bravo dobro ste igrali protiv Portugala", a sada ovo, ali moram to izdržati", rekao je Hadžibegić.

No, čini se da se selektor Hadžibegić ne zna suzdržati. Naime, procurio je do sada neviđen snimak sa utakmice protiv Luksemburga. Nevjerovatna reakcija selektora Hadžibegića na prozivke s tribina možda je i ključni odgovor treba li Hadžibegić ostati na klupi reprezentacije BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...