O NJEMU BRUJI ŠPANJOLSKA: Luka Modrić odlučio kad će se oprostiti od dresa reprezentacije...

As navodi da se Modrić zadnjih dana čak i premišljao jer je saudijska ponuda stvarno bogata, no ističe i da je na kraju prelomio i odlučio ostati i u Realu.

  • Sport

  • 22. Jun. 2023  

  • 1

Madridski As objavio je jutros veliku vijest o Luki Modriću pod naslovom "Real i Hrvatska ispred nevjerovatnog bogatstva iz Saudijske Arabije"

- Želja za naslovom s Hrvatskom držat će Modrića u reprezentaciji do Eura u Njemačkoj. Igrač se nada da će ublažiti poraz od Španjolske u finalu Lige nacija. Luka nikada ne odustaje, piše novinar Tomas Roncero.

Modrić je, kaže on, odbio bogatu ponudu iz Saudijske Arabije i ostat će još jednu sezonu u Real Madridu, a osim želje za igranjem u "Kraljevskom klubu" razlog je i taj što se Luka još ne želi oprostiti od Vatrenih i nada se još jednoj prilici za trofejem nakon srebra na SP-u u Rusiji 2018., bronce na svjetskoj smotri u Kataru 2022. i srebra u Ligi nacija 2023. godine.

As navodi da se Modrić zadnjih dana čak i premišljao jer je saudijska ponuda stvarno bogata, no ističe i da je na kraju prelomio i odlučio ostati i u Realu i u hrvatskoj reprezentaciji još godinu dana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...