NA PREDSTAVLJANJU BILI OTAC I SIN: Džeko zadužio omiljeni broj, zaradit će 8,4 miliona eura

Dijamant je danas parafirao saradnju sa istanbulskim velikanom, i to nakon što je prošao ljekarske preglede.

  • Sport

  • 22. Jun. 2023  

  • 0

Naredne dvije sezone, koliko je potpisao ugovor sa Fenerbahčeom, Edin Džeko će nastupati u elitnom razredu fudbala u Turskoj.

Dijamant je danas parafirao saradnju sa istanbulskim velikanom, i to nakon što je prošao ljekarske preglede.

U popodnevnim satima iz Istanbula je stigla potvrda transfera, Anadolija piše kako je klub objavio i finansijske detalje ugovora.

- Fudbaleru će za sezone 2023/2024 i 2024/2025 biti isplaćeno po 4,2 miliona eura - navodi se u saopćenju, a piše Anadolija.

Fenerbahče je objavio fotografije sa predstavljanja na kojima se vidi kako Dijamant pozira sa dresom na kojem je ispod njegovog imena ispisan broj 9, koji je i zaštitni znak našeg golgetera.

Inače, na predstavljanju se pojavio sa sinom Danijem i ocem Midom.

Ovaj broj u prošloj sezoni nosio je Diego Rossi, internacionalac iz Urugvaja, koji je bio primiran da za narednu sezonu izabere drugi broj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...