DANAS U SARAJEVU: Memorijalna šetnja za tragično stradale doktorice Azru Spahić i Almu Suljić...

"Sve vas pozivamo da nam se pridružite i da zajedno odamo počast našim kolegicama onako kako to i zaslužuju", navodi se u saopćenju.

  • Društvo

  • 25. Jun. 2023  

  • 0

Medicinski fakultet u Sarajevu organizuje memorijalnu šetnju za tragično stradale doktorice Azru Spahić i Almu Suljić. Kako su naveli, šetnja do mjesta kreće danas u 18 sati ispred Medicinskog fakulteta u Sarajevu. 

O svemu su se oglasili na svom zvaničnom Facebook profilu.

“Sve nas je zatekla vijest o tragičnom završetku višesedmične borbe naše drage kolegice dr Alme Suljić. To je već drugi, prerano ugašeni život vrijednih članova naše zajednice. Mi, njihove kolegice i kolege, nikada nećemo dopustiti da Azra i Alma budu zaboravljene. Svim silama ćemo se truditi da ova dva tragično prekinuta života budu motiv da se dese velike promjene koje će spasiti druge živote. Znamo da je to ono što bi one uradile da se isto desilo nekome od nas”, navodi se u saopćenju.

“U znak sjećanja na tragično stradale doktorice Azru Spahić i Almu Suljić, Udruženje studenata medicinskog fakulteta u Sarajevu USMF i Udruženje studenata medicine u BiH BoHeMSA BoHeMSA – Bosnia and Herzegovina organizuju memorijalnu šetnju do mjesta nesreće. Šetnja do mjesta stradanja naših kolegica kreće u nedjelju, 25.06. u 18 sati ispred Medicinskog fakulteta u Sarajevu. Sve vas pozivamo da nam se pridružite i da zajedno odamo počast našim kolegicama onako kako to i zaslužuju", navodi se u saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...