NOVI UDAR IZ ČOVIĆEVIH REDOVA: CIK-u BiH odbrojani dani –„Idu na ruku SDA i DF-a, žele…“

Iz redova HDZ-a BiH stižu nove prijetnje za smjenom aktuelnog saziva CiK-a BiH i optužbe za opstrukciju vlasti.

  • Politika

  • 26. Jun. 2023  26. Jun. 2023

  • 1

Prošlosedmična sjednica Zastupničkog doma odgođena je, a danas bi u Srajevu trebala biti odražan sjednica federalnog Doma naroda. Centralna izborna komisija BiH nije dodjelila zamjenske mandate zastupnicima u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH te je Kolegij ovog doma  donio odluku o odgodi sjednice koja se trebala održati 21. juna.  Iz CIK-a BiH odbacili su povezanost s odgodom sjednice Zastupničkog doma.

No, s druge strane iz redova HDZ-a BiH stižu nove prijetnje za smjenom aktuelnog saziva CiK-a BiH i optužbe za opstrukciju vlasti.

U nastavku pogledajte šta je za stranačku RTV HB najavio Damir Džeba, šef Kluba Hrvata u Domu naroda Parlamenta FBiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...