VARALICE U AKCIJI: Vučić „molio“, Mitrović „obećao“, na kraju obojica slagali…

"Nagradni fond je 250.000 eura, što znači da je prva nagrada 100.000 eura, a druga, treća i četvrta 50.000 eura! Ime nove sezone projekta biće ‘ELITA’,“ poručio je Mitrović.

  • Show

  • 27. Jun. 2023  

  • 2

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, nakon brojnih spekulacija o ukidanju rijaliti programa "Zadruga" i uznemirujućih scena koje su emitirane u okviru rijalitija, te burnih reakcija koje je sadržaj programa izazvao, riješio je da nastavi projekat.

Protiv nasilja i negativnih modela ponašanja koji se emituju na televiziji sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji ustali su i stručnjaci, ali i građani koji su se mirno borili protiv ovog velikog društvenog problema protestima „Srbija protiv nasilja“.

Nakon velikih nesreća koje su pogodile Srbiju u maju mjesecu, te dva masakra, kao i nakon velikog odjeka koji su imale reakcije građana u borbi protiv nasilja, reagovao je i Aleksandar Vučić, koji je „zamolio“ Mitrovića da ukine rijaliti program. Mitrović je najavio je da „Zadruge“ više neće biti, međutim, uslijedio je obrat.

Željko Mitrović je sada objavio na svom Instagramu da su počele pripreme za novu sezonu rijaliti programa „Zadruga“.

Kako je Mitrović otkrio, nova, sedma „Zadruga“ imaće poseban naziv, ali i „nikad bogatiji nagradni fond“.

„Pripreme za novi after-real projekat, koji će naslijediti Zadrugu i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 eura, što znači da je prva nagrada 100.000 eura, a druga, treća i četvrta 50.000 eura! Ime nove sezone projekta biće ‘ELITA’,“ poručio je Mitrović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...