SKANDAL U KONJICU: Dodik prijetio novinaru Avdi Avdiću (VIDEO)

Iako nije odgovarao na njegovo pitanje, primjetivši ga među prisutnim novinarima, Dodik se nije mogao suzdržati i zaprijetio mu je riječima "i ti ćeš biti out".

  • Mini market

  • 30. Jun. 2023  01. Jul. 2023

  • 10

Danas je u Konjicu održan sastanak lidera i predstavnika stranaka u vlasti - SDP, NS, NiP, SNSD i HDZ. Sastanak je dogovoren ranije, ali je zbog svojevrsnog državnog udara u režiji Narodne skupštine RS-a dobio sasvim novu dimenziju. 

Na sastanku su, prema izvještajima medija koje su učesnici potvrdili, pale teške riječi, psovke i uvrede na relaciji Milorad Dodik - Zukan Helez.

Ipak, početne strasti su se smirile pa je sastanak ipak održan u koliko-toliko pristojnoj atmosferi, a sudeći prema pres-konferenciji održanoj nakon sastanka, postignut je određeni dogovor u pogledu daljih aktivnosti koalicionih partnera. 

Jednako burno bilo je i nakon sastanka na pres-konferenciji, a pred novinare su odvojeno izašli svi lideri stranaka izuzev "Trojke". 

Lider SNSD-a Milorad Dodik iskoristio je svoje obraćanje da se obračuna sa urednikom portala Istraga Avdom Avdićem. Iako nije odgovarao na njegovo pitanje, primjetivši ga među prisutnim novinarima, Dodik se nije mogao suzdržati i zaprijetio mu je riječima "i ti ćeš biti out".

Kako je sve izgledalo pogledajte u video prilogu: 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...