REAKCIJA REISA KAVAZOVIĆA NA DODIKOVU ODVRATNU PSOVKU: "Kako preći preko psovanja genocida, jedan nerazuman čovjek godinama stavlja so na živu ranu"

"Deset dana dijeli nas od 11. jula, a pale su preteške, bezumne riječi", napisao je, između ostalog, na Facebooku reis Husein efendija Kavazović.

  • Vijesti

  • 01. Jul. 2023  01. Jul. 2023

  • 1

Reisu-l-ulema Islamske zajednice (IZ) u Bosni i Hercegovini Husein efendija Kavazović reagirao je nakon jučerašnjeg sastanka Milorada Dodika, Dragana Čovića i prestavnika "Trojke" u Konjicu.

- Jučer je u Konjicu održan sastanak ljudi od vlasti. Neki kažu: bolje da nije. Deset dana dijeli nas od 11. jula, a pale su preteške, bezumne riječi. Kako preći preko psovanja genocida u Srebrenici. Jedan nerazuman čovjek godinama stavlja so na živu ranu. Jučer je našu kuću polio benzinom i drži šibicu u ruci. Ako se ne zaustavi, planut ćemo kao buktinja. Vrijeme je da se svi dozovemo pameti - naveo je efencija Kavazović na Facebooku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...