PRATI TRENDOVE: Jelena Rozga sve oduševila, ne zna se što je bolje - haljina ili štikle (FOTO)

Splitska pjevačica posljednjih dana ne prestaje servirati upečatljiva izdanja, a posljednjim u nizu svrstala se u rang najvećih svjetskih trendeserica.

  • Žena

  • 01. Jul. 2023  

  • 1

Od 2014., kada je osnovala istoimeni brend, Poljakinja Magda Butrym etablirala se kao vruće ime na modnoj sceni.

Danas gotovo da ne postoji svjetska trendseterica koja u ormar nije pospremila barem jedan komad s potpisom ove perspektivne Poljakinje koja stilom ide u korak sa sve glasnijim pokretom tihog luksuza. Njezine su kreacije savršeno krojene, senzualne i naglašavaju figuru. Krojevi su ženstveni, često hrabri, živih boja te s cvjetnim motivima u obliku printova i volana. Butrym dizajnira cijeli niz proizvoda: od haljina, preko odijela, do kupaćih kostima, nakita, obuće i dodataka. No proizvodi joj nisu jeftini - cijene večernjih haljina dosežu desetke hiljada poljskih zlota ili hiljade eura. 

Uspjeh koji Butrym uživa na svjetskoj modnoj sceni dojmio se i splitske pjevačice Jelene Rozge koja je posljednjih dana odlučna u namjeri serviranja izdanja o kojim se govori.

Na jednom zagrebačkom eventu ove sedmice osvanula je krajnje seksepilnom izdanju kojeg od glave do pete potpisuje vruće dizajnersko ime iz Poljske.

Rozginim stajlingom tako je u potpunosti je dominirao Magdin pripijeni model crne haljine, s laskavim naborima i izazovnim prorezom na torzu.

Posebnost ove haljine leži i u detalju dugih naramenica koji, ovisno o načinu vezanja, daruje drukčiji dizajn, što otkrivaju fotografije ove haljine na stranicama poznatih modnih trgovina, navodi Tportal.hr.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...