"NISMO ŽELJELI GUBITI NI MINUTE": Benjamina Karić i gradonačelnik Rima prošetali Sarajevom (FOTO)

Danas će se Karić i Gualtieri obratiti javnosti u Vijećnici.

  • Društvo

  • 06. Jul. 2023  

  • 0

Gradonačelnik Rima Roberto Gualtieri sinoć je došao u službenu posjetu Sarajevu gdje ga je dočekala gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić na sarajevskom aerodromu.

Karić je zatim gosta odvela u noćni obilazak grada. Pa su tako obišli Baščaršiju, sarajevske mostove, prošetali Ferhadijom.

"Sve vrijeme svijeta je malo za ljepote našeg Sarajeva. Nismo željeli gubiti ni minute, uživali smo u kasnom obilasku grada. Želimo da se gradonačelnik Rima, Roberto Gualtieri u Sarajevu osjeća kao u svojoj kući", navela je gradonačelnica Sarajeva.

Danas će se Karić i Gualtieri obratiti javnosti u Vijećnici.

Riječ je o uzvratnoj posjeti jer je Karić prije nekoliko mjeseci bila u posjeti gradonačelniku Rima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...