U SPLITU EUFORIJA: Ivan Perišić uskoro potpisuje za Hajduk, klub u kojem je odrastao

Di Marzio navodi da su u Hajduku prilično uvjereni da će se ovaj transfer dogoditi i da će se reprezentativac Hravatske uskoro vratiti u svoj dječački klub.

  • Sport

  • 06. Jul. 2023  

  • 0

Kako u četvrtak piše Gianluca di Marzio, sprema nam se prilično neočekivan transfer iz Premier lige u Prvu ligu Hrvatske.

Navodno, Ivan Perišić je na korak od prekida saradnje sa Totenhemom i povratka u Hajduk, klub u kome je fudbalski odrastao.

Di Marzio navodi da su u Hajduku prilično uvjereni da će se ovaj transfer dogoditi i da će se reprezentativac Hravatske uskoro vratiti u svoj dječački klub.

Očekuje se da će sve biti riješeno u narednih nekoliko dana.

Perišić je još kao omladinac sa Poljuda otišao u Sochaux, a igrao je u Club Bruggeu, Borussiji Dortmund, Wolfsburgu, Interu, Bayernu (pozajmica) i Tottenhamu.

Za reprezentaciju Hrvarske je ovaj tridesetčetvorogodišnji Splićanin do sada odigrao 127 mečeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...