MLADIĆI IZ BIH DOBILI POPUST ZA DOMAĆE U DUBROVNIKU: "26 eura smo manje platili..."

Nekome se čini skupo ali vjerujte da ambijent restorana, plaža i cijelokupna usluga nisu skupi

  • Regija

  • 09. Jul. 2023  

  • 0

Mladići iz Bosne i Hercegovine odlučili su sunčanu nedjelju provesti na moru. Njih 4 sa 3 maloljetne djece uživali su na moru, i odlučili pojesti pizu.

Otišli su u restoran u blizini plaže naručili 6 pizza, 8 pepsi cole, 1 voćni sok i sve ukupno platili 92.50 eura. Po ovom cjenovniku, pizza Capricciosa košta 13 eura, piće pepsi kola košta 4,50 eura dok voćni sok košta 4,50.

Njihov račun trebao je iznositi 118,50 eura, ali je konobar Nikola odlučio dati im popust za domaće te su platili samo 92,50 eura ceh, piše portal Crna-hronika.info.

“Dubrovnik, konobar tj restoran nakon što su čili da smo iz BIH počastili su nas s 2 pizze. Da napomenem za goste npr iz BiH skoro svaki restoran/kafić daje popust od 20/30 posto.

Nekome se čini skupo ali vjerujte da ambijent restorana, plaža i cijelokupna usluga nisu skupi. Međutim ima i Fast Food koji je mnogo jeftiniji od svega ostalo. Ko voli nek izvoli” napisao je čitatelj Salim za portal Crna-Hronika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...