BURNA DEBATA PRED KAMERAMA: „Bošnjaci, osvijestite se, nemojte da vam Srbi budu svjedoci je li bio genocid ili ne…“

Video pogledajte u nastavku.

  • Politika

  • 11. Jul. 2023  

  • 0

Politička laž kao način života. Negiranje kao posljednja faza genocida. Je li tzv. Inzkov zakon samo mrtvo slovo na papiru? Je li problem u samom zakonu ili u politikama? Koliko smo daleko od istine, dok svjedoci nestaju? U emisiji Plenum FTV-a na to pitanje su odgovarali: Kada Hotić, Senadin Lavić i Nedžad Korajlić.

Posebno je bilo burno pred kraj emisije, kada je profesor Lavić, inače član Demokratske fronte, poručio da se Bošnjaci trebaju osvijestiti i kako im ne trebaju Srbi svjedočiti je li bio genocid ili ne.

Video pogledajte u nastavku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...