NENAD STEVANDIĆ UZBURKAO DUHOVE: „Republika Srpska je demokratski i pravno uređena država, mi ćemo..."

- Cilj sastanka je da da pokažemo autentičnu volju svih građana Srpske, kaže Stevandić.

  • Politika

  • 11. Jul. 2023  

  • 5

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić kazao je u programu RTRS-a da „Republika Srpska neće dozvoliti da neko nameće zakone i dodao da je svako nametanje antievropsko i anticivilizacijsko“.

-Prijetnje iz Sarajeva su protiv civilizacije i demokratije, kazao je Stevandić.

-Republika Srpska je demokratski i pravno uređena država. Poštujemo sve regulative. Poslanici usvajaju zakone, predsjednik Republike Srpske potpisuje ukaze, naveo je Stevandić, te dodao da je „BiH protektorat i nezrela zemlja“.

-Mi se politički branimo i ne damo da neko ukine Republiku Srpsku. Srpska funkcioniše kao pravno društvo. Ne dozvoljavamo da imamo manje prava od drugih naroda na svijetu, kazao je Stevandić.

Rekao je da je u četvrtak sazvao sastanak sa svim predsjednicima svih skupština lokalnih zajednica u Republici Srpskoj.

-Cilj sastanka je da da pokažemo autentičnu volju svih građana Srpske, kaže Stevandić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...