ŽENA ZGROŽENA CIJENAMA NA JADRANU: "Je*ali vas računi iz restorana..."

‘Pa ti živi na moru...‘, zaključili su.

  • Ekonomija

  • 14. Jul. 2023  

  • 1

‘Je*ali vas računi iz restorana‘, napisala je jedna korisnica Twittera na toj društvenoj mreži uz fotografiju maslaca u dućanu.

Cijena 250 grama maslaca – 5,30 eura. To znači da je kilogram maslaca čak 21 euro.

Fotografija je, kako javlja Danica.hr, danas snimljena u trgovini Studenac u Istri. Isti maslac u online Konzumu jučer je bio 3,98 eura.

Ispod objave Željke iz Vrsara ubrzo su se nanizali brojni komentari. Neki su napominjali da se ‘svake sedmice maslac može naći na akciji u drugom trgovačkom centru i to po cca 2,3 €‘.

‘U Poreču na placu 1 kg mahuna 7 eura, 250 gr malina 5 eura, 1 kg blitve 3 eura...‘, nadovezala se druga korisnica Twittera.

‘Da, u restoran baš i ne moraš, ali u dućan, dosta su ga pretjerali‘, ‘Žalosno je što ima retarda koji će i po toj cijeni kupiti. Ne bi im dao za to više od dva eura pa makar nikad ne jeo maslac‘, nizali su se komentari ogorčenih građana.

‘Pa ti živi na moru...‘, zaključili su.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...