ŠOKANTNE PRIJETNJE IZ DODIKOVIH REDOVA: „Narod spreman da izađe na ulicu i odbrani Republiku Srpsku…“

Schmidt nema ugovor o radu, a dobro je plaćen novcem građana i to ne smijemo dozvoliti, kazao je on.

  • Vijesti

  • 18. Jul. 2023  

  • 2

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je za RTRS da je „u vrijeme nasrtaja na Republiku Srpsku i njenu imovinu važno jedinstvo i sloga i da nikakvi ultimatumi neće proći jer je narod spreman da izađe na ulicu i odbrani Republiku Srpsku“.

-Svima koji postavljaju ultimatume, uključujući Christiana Schmidta, da građani neće prepustiti Republiku Srpsku za čiju odbranu su dati životi. Schmidt nema ugovor o radu, a dobro je plaćen novcem građana i to ne smijemo dozvoliti, kazao je on.

Nakon što je visoki predstavnik Schmidt pozvao investitore da ne ulažu u RS, Ćurić mu je poručio "što mislite RS-u - to Vama Bog dao".

- Pustite nas da radimo i stvaramo, da obezbijedimo da Republika Srpska svake godine bude još jača i snažnija. Neka kuju sudbinu svojim državama, a nas neka puste da radimo i stvaramo, kazao je Ćurić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...