ELEGANTNO RJEŠENJE: Štikle kraljice Letizije pokazuju koliko se promijenila kraljevska moda (FOTO)

Letizia jedna od onih koje su pomakle granice kraljevske mode i usudile se eksperimentirati s odvažnom odjećom i obućom.

  • Žena

  • 19. Jul. 2023  

  • 0

Kraljica Letizia i kralj Felipe VI svojim prisustvom uveličali su tradicionalnu dodjelu novinarskih nagrada španskog dnevnog lista ABC. Kao bivša novinarka, reporterka i voditeljica informativnog programa, Letizia se rado odaziva pozivu na takva događanja na kojima se slavi njezina profesija.

Pritom redovito oduševi svojim modnim odabirom, a iznimka nije bila ni ova dodjela na kojoj se pojavila u odličnom kompletu modnog brenda Maksu.

Top bez rukava i asimetrična suknja u predivnoj nijansi plave boje u potpunosti su napravljeni od svile. Ova dva komada novitet su u njezinoj garderobi i dosad ih nije nosila u javnosti, ali reprizirala je štikle.

Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na dodjeli nagrada lista ABC

Odabrala je fantastičan model kultnog dizajnera cipela Jimmyja Chooa pod nazivom Rosie.

Jimmy Choo Rosie 120Jimmy Choo Rosie 120 (Foto: Jimmy Choo)

 

Na službenoj stranici brenda opisuju se kao ženstvene, moderne i glamurozne. S punim pravom jer je ova zlatna štikla s vrtoglavo viskom tankom potpeticom od 12 centimetara kao stvorena za crveni tepih.

Kraljica Letizia nosi štikle brenda Jimmy Choo i torbicu s potpisom brenda MagritKraljica Letizia nosi štikle brenda Jimmy Choo i torbicu s potpisom brenda Magrit (Foto: Profimedia)

Nekada je bilo nezamislivo da pripadnice kraljevskih porodica nose tako glamurozne i vrlo seksepilne modele štikli u javnosti, ali upravo je Letizia jedna od onih koje su pomakle granice kraljevske mode i usudile se eksperimentirati s odvažnom odjećom i obućom, navodi Zadovoljna.hr. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...