UPOZNAO SUPRUGU DŽENANU KAD JOJ JE BILO 16 GODINA: Goran Bregović otkrio razloge zbog kojih smatra da se treba…

Već desetljećima je u braku sa suprugom Dženanom koja se ne pojavljuje u javnosti.

  • Estrada

  • 20. Jul. 2023  

  • 0

Muzičar Goran Bregović svoju suprugu Dženanu Sudžuku upoznao je davne 1977. godine kada je ona imala samo 16 godina. 

Vjenčali su se 1993. godine, a zajedno imaju tri kćeri Emu, Unu i Lulu.

Njegovu suprugu u medijima su uvijek pratile lijepe vijesti, a kad bi se god u Jugoslaviji spominjalo njezino ime - pisalo se da je najljepša žena. 

No, ona sebe nije doživljavala tako - što je jednom i izjavila za medije.

"Ma, kakva ljepotica. Ja sam starica. Ali možete me pitati kako se osjećam kao majka čija je kći umjetnica", rekla je jednom prilikom.

Kasnije se krenulo pisati kako je Goran nevjeran svojoj supruzi, no on to nikada nije priznao, ali ni demantirao.

"Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu ko će napraviti ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe", govorio je Goran.

Bregović ima i vanbračnu kćer sa sarajevskom plesačicom Jasenkom. Tadašnji par dijete nije planirao, ali je Goran dijete prihvatio, a odrasla Željka danas živi u Austriji s mužem i dvoje djece.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...