PILOTA I JOŠ JEDNOG PUTNIKA SPASILI PADOBRANI: Srušio se hidroavion u Lim, u njemu bili strani državljani

U avionu su se, prema istom izvoru iz ODT Plav nalazile dvije osobe, koje su iskočile iz aviona prije pada i spustile se padobranima.

  • Regija

  • 22. Jul. 2023  

  • 0

U rijeku Lim u mjestu Gornja Ržanica kod Murina danas se srušio hidroavion, potvrđeno je "Vijestima" iz Osnovnog državnog tužilaštva u Plavu.

U avionu su se, prema istom izvoru iz ODT Plav nalazile dvije osobe, koje su iskočile iz aviona prije pada i spustile se padobranima.

U pitanju su strani državljani, koji nisu povrijeđeni a preventivno su pregledani u bolnici u Beranama.

“Policija će izaći na lice mjesta kako bi se prikupili podaci o ovom slučaju”, kazao je isti izvor iz ODT, pišu Vijesti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...