NEVJEROVATAN SNIMAK IZ MOSTARA: Skok sa Starog Mosta zamalo završio tragično (VIDEO)

Iako sami skokovi sa sobom uvijek nose dozu rizika i opasni su, jedan je mogao završiti tragedijom zbog trenutka nepažnje, piše Hercegovinainfo.

  • Šareni svijet

  • 22. Jul. 2023  22. Jul. 2023

  • 3

U Mostaru, ispod Starog Mosta, u par sekundi je izbjegnuta tragedija.

Iako sami skokovi sa sobom uvijek nose dozu rizika i opasni su, jedan je mogao završiti tragedijom zbog trenutka nepažnje, piše Hercegovinainfo.

Naime, jedan od skakača skočio je u trenutku kada je ispod Starog mosta prolazio čamac.

Kako se može vidjeti na videosnimku, on je u vodu upao svega nekoliko metara od čamca i prava je sreća da je sve na kraju dobro završilo.

U trenutku skoka turisti koji su snimali skok su vikali:"Čamac, čamac", ali prekasno i preudaljeno da bi ih ovaj skakač čuo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...