SPECIJALCI U AKCIJI: Uhapšen bivši direktor policije Crne Gore, pretresi i hapšenja u četiri grada...

Funkciju savjetnika za bezbjednost i odbranu Veljović je obavljao sve 20. maja ove godine.

  • Regija

  • 24. Jul. 2023  

  • 0

Bivši direktor Uprave policije Veselin Veljović uhapšen je jutros u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, saznaju "Vijesti.me".

Veljović je uhapšen u saradnji sa Agencijom Europske unije za saradnju u sprovođenju zakona (EUROPOLOM).

SPO od zore obavlja pretrese u Podgorici, Mojkovcu, Žabljaku i Nikšiću...

U akciji SPO ima još uhapšenih.

Veselin Veljović od ljeta 2007. do 2011. godine bio je direktor Uprave policije, a potom je u periodu od 30. jula 2018. do 17. decembra 2020. godine bio u drugom mandatu prvi čovjek crnogorske policije.

Nakon okončanja prvog mandata Veljović je bio savjetnik tadašnjeg predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića za oblast bezbjednosti i odbrane, a u vrijeme Vlade Mila Đukanovića od 2014. godine i sekretar Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

Funkciju savjetnika za bezbjednost i odbranu Veljović je obavljao sve 20. maja ove godine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...