CIRKUS NA LETU IZ PARIZA ZA PALERMO: Avion sa 180 putnika se vratio jer su zaboravili obaviti tehnički pregled

Putnički avion EasyJet Airlinesa koji je saobraćao na relaciji Pariz – Palermo, poletio je bez tehničke kontrole, objavila je francuska televizija “BFMTV”.

  • Šareni svijet

  • 25. Jul. 2023  

  • 0

Avion koji je poletio iz Pariz prema Palermu morao se vratiti na aerodrom u glavni grad Francuske jer je utvrđeno da je njegov posljednji tehnički pregled zaboravljen, prenosi Anadolija.

Putnički avion EasyJet Airlinesa koji je saobraćao na relaciji Pariz – Palermo, poletio je bez tehničke kontrole, objavila je francuska televizija “BFMTV”.

Nekoliko minuta nakon polijetanja, avion se hitno morao vratiti na svoju početnu tačku, na aerodrom u Parizu, sa svojih 180 putnika.

Pilot aviona obavijestio je putnike objavom da će ponovno sletjeti na aerodrom “Charles-de-Gaulle” zbog nemara tehničke kontrole.

Pilot se izvinio putnicima zbog nemara, navodeći da se ovakve situacije rijetko događaju.

Aviokompanija je potvrdila incident, a putnici su otišli u Palermo drugim avionom, otprilike tri i po sata kasnije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...