HOROR NA KOSOVU: Oružani napad u kafiću, ima mrtvih, 17 ranjenih…

"Starost ranjenih je od 1984. do 2003. godine”, izjavio je Syla.

  • Regija

  • 05. Avg. 2023  

  • 0

Preminula je osoba koja je ranjena u sinoćnjoj pucnjavi u prištinskom kafiću "Bon Vivant".

Vijest je potvrdio šef odjela intenzivne njege KKUK-a Shaqir Uka. “Prema informacijama koje imam od tima Intenzivne njege, jedan pacijent koji je nakon hirurške intervencije zadobio rane od sinoćnje ozljede dovezen je na Intenzivnu njegu na daljnje liječenje.

Pacijent o kojem je riječ, usprkos svim operacijama i intenzivnoj terapiji, nije uspio preživjeti rane i preminuo je u ranim jutarnjim satima”, rekao je Shaqiri za Dukagjini.

O slučaju se sinoć oglasio i direktor Hitne klinike Naser Syla. Syla je iznio detalje o ozlijeđenima u sinoćnjem događaju. “Imamo ukupno 17 povrijeđenih. Sedam ih je s vatrenim oružjem, a 10 s drugim ozljedama, razbijenim staklom ili alatom.

Svi su u stabilnom stanju, dok je jedan u operacijskoj sali i životno je ugrožen. Dok od ovih ostalih šest, jedan čeka ulazak u operacijsku salu, ali njihovo stanje je stabilno. Starost ranjenih je od 1984. do 2003. godine”, izjavio je Syla.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...