PORUKA JAKOVA MILATOVIĆA: "Crna Gora bira put koji će opredijeliti njenu budućnost"

On je kazao da krajnji cilj mora biti građanska, demokratska i ekonomski razvijena Crna Gora.

  • Regija

  • 10. Avg. 2023  

  • 0

Crna Gora je, kao i mnogo puta u svojoj istoriji, pred izborom puta koji će u konačnom opredijeliti njenu budućnost, rekao je crnogorski predsjednik Jakov Milatović

“Kao i mnogo puta u našoj istoriji, nalazimo se pred izborom puta koji će, u konačnom, opredijeliti i našu budućnost”, naveo je Milatović na Tviteru.

On je kazao da krajnji cilj mora biti građanska, demokratska i ekonomski razvijena Crna Gora, koja će u najkraćem roku postati punopravna članica Evropske unije.

 “Siguran sam da su i konsultacije oko izbora mandatara za formiranje 44. vlade, simbolično održane u istorijskoj prijestonici Cetinju, dodatno doprinijele demokratskom sazrijevanju političkih procesa u zemlji, kao dobar primjer afirmisanja kulture dijaloga”, rekao je Milatović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...