TORCIDA ODGOVORILA NA PROVOKACIJU S MARAKANE: „Opet Hrvat Kninom ponosno korača…“

Odgovor je stigao sinoć na utakmici Hajduka i PAOK-a koji se odigrao na Poljudu.

  • Sport

  • 11. Avg. 2023  11. Avg. 2023

  • 0

Navijači splitskog Hajduka sinoć su na utakmici Konferencijske lige protiv grčkog PAOK-a odgovorili na provokaciju koju su prije nekoliko dana na beogradskoj „Marakani“ uputili navijači Crvene zvezde i kojom su tražili trobojku u Kninu.

Navijači Crvene zvezde su na meču Superlige protiv Napretka istakli transparent na kojem je pisalo: "Svako u amanet nek ostavi svom sinu srpsku trobojku da zavijori u Kninu".

Odgovor je stigao sinoć na utakmici Hajduka i PAOK-a koji se odigrao na Poljudu. Splićani su odgovorili na provokaciju s Marakane.

Na transparentu koji su istakli tokom utakmice pisalo je: "Crven bijeli plavi na tvrđavu se vraća, opet Hrvat Kninom ponosno korača! Oluja 95".

Inače, utakmica između Hajdika i PAOK-a završila je bez golova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...