STRAVA U GRADAČCU: Muškarac ubio suprugu metkom u čelo, sve prenosio uživo na Instagramu, još je u bjekstvu

Policija u Gradačcu traga za Nerminom Sulejmanovićem

  • Hronika

  • 11. Avg. 2023  11. Avg. 2023

Policija u Gradačcu traga za Nerminom Sulejmanovićem, koji je pobjegao nakon što je ubio svoju suprugu, piše Crna hronika.

Prema još uvijek nezvaničnim informacijama, Sulejmanović je pucao i na policiju, a sa lica mjesta je pobjegao u automobilu BMW.

On je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledateljima da će uživo vidjeti ubistvo.

Potom se na videu vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi. Također, na videu se može čuti i plač djeteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

- U Gradačcu je došlo do upotrebe vatrenog oružja od muške osobe kojom prilikom je, prema prvim informacijama, više osoba povrijeđeno. Za licem se intenzivno traga. O događaju je obaviješten kantonalni tužilac. Policijski službenici su na licu mjesta i poduzimaju potrebne mjere i radnje. Na teren su upućeni i timovi Jedinice policije za specijelnu podršku - potvrđeno je iz Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona.

Nermin Sulejmanović je poznati bodybuilder iz Gradačca.

Za njim je 2016. bila raspisana međunarodna potjernica zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem, a godinu ranije bio je uhapšen u Gradačcu kao član narkoskupine Emira Kodžage.

trenutak ...