"VRIJEME JE DA URADIMO VELIKO POSPREMANJE NAŠEG DRUŠTVA": Vojin Mijataović uputio saučešće porodicama žrtva i svim građanima Gradačca

"Vrijeme je da svi u javnom prostoru shvatimo težinu za svaku javno izgovorenu riječ..."

  • Politika

  • 11. Avg. 2023  

  • 5

Zamjenik federalnog premijera i federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Vojin Mijatović oglasio se na Facebooku povodom trostrukog ubistva koje je Nermin Sulejmanović počinio u Gradačcu.

"Iskreno saučešće porodicama žrtava i svim građanima Gradačca. Današnji zločin je nažalost realna slika našeg društva, zločinci poput ovog danas žive među nama i nažalost vrlo često su nedodirivi zbog zaštite korumpiranih političara i ljudi iz policijskih agencija i pravosuđa. Nažalost nismo svjesni da veliki broj političara u BiH kao i njihovih privatnih medija godinama na dnevnoj bazi proizvode mržnju, netrpeljivost, diskriminaciju, javnu diskreditaciju i stvaraju nakaradni sistem vrednosti čiji je proizvod i današnji zločin u Gradačcu", naveo je Mijatović.

Poručio je da je vrijeme za potpuno čišćenje svih redova i politike i administracije, te za izmjene mnogih zakona i propisa i za mnogo rigorozniji sistem.

"Vrijeme je da svi u javnom prostoru shvatimo težinu za svaku javno izgovorenu riječ. Vrijeme je da uradimo veliko pospremanje našeg društva jer se bojim u suprotnom da će brzo biti kasno. Još jednom iskreno saučešće porodicama žrtava i svim građanima Gradačca", poručio je Mijatović.

ISKRENO SAUČEŠĆE PORODICAMA ŽRTAVA I SVIM GRAĐANIMA GRADAČCA Današnji zločin je nažalost realna slika našeg...

Objavljuje Vojin MijatovicPetak, 11. kolovoza 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...