DRAGAN ĐUROVIĆ: "Podnijete su krivične prijave, cijeli snimak će pokazati istinu" (VIDEO)

Ukazuje da je sporni video snimak obrisan sa Facebook naloga osobe koja ga je objavila.

  • Regija

  • 12. Avg. 2023  

  • 2

Vlasnik plaže "Rocky Beach" u Utjehi u Baru Dragan Đurović saopćio je da je podnio dvije krivične prijave zbog, kako je kazao, montiranog video-snimka sa te plaže i “sračunate zlonamjerne manipulacije njime”.

“Obavještavam vas da sam zbog objavljivanja spornog moniranog video-snimka i sračunate zlonamjerne manipulacije njime, a što je izazvalo nanošenje nemjerljive štete mojoj porodici, podnio dvije krivične prijave”, saopštio je danas Đurović.

Ukazuje da je sporni video snimak obrisan sa Facebook naloga osobe koja ga je objavila.

“Osobe koje su pokrenule ovu prljavu kampanju, a koja je rezultirala neviđenim govorom mržnje na vjerskoj i nacionalnoj osnovi na društvenim mrežama -upućenim meni lično, moraće da dostave crnogorskim istražnim organima telefon sa kompletnim snimkom događaja na Rocky beach, iako su sada nedostupni, odnosno van države. Istina će nakon toga izaći na vidjelo, i to neokrnjena, i bez ikakvog spinovanja”, poručio je Đurović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...