TEGELTIJA OČAJAN NAKON DERBIJA NA GRBAVICI: „Neka vas je stid i sram…“

Nakon utakmice oglasio se Milan Tegeltija, predsjednik FK Borac i savjetnik predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika.

  • Mini market

  • 13. Avg. 2023  

  • 1

Nogometaši  Željezničara su u derbi susretu trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Grbavici pobijedili banjalučki Borac sa 2:0.

Nakon utakmice oglasio se Milan Tegeltija, predsjednik FK Borac i savjetnik predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika.

-Željezničaru čestitke, a igračima i stručnom štabu Borca sram i stid za prikazanu igru i zalaganje večeras! Ako njih nije stid, mene jeste za njih! Protiv Austrije su pokazali da mogu i znaju. Ovo večeras je bio sraman i kukavički pristup utakmci, koji se više ne smije ponoviti, poručio je Tegeltija.

Podsjetimo, bio je ovo prvi meč za obje ekipe u ovoj sezoni Premijer lige zbog nastupa u europskim takmičenjima, a Željezničar je golovima Nedima Mekića uspio doći do trijumfa. 

Domaći su dominirali cijelu utakmicu, a  pobjednik je odlučen na početku drugog poluvremena kada je "plejmejker" Željezničara postigao dva gola.

Utakmicu je obilježilo i sramno suđenje glavnog sudije Njegomirovića.

Više prošitajte OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...