OVO JE NAŠA BOSNA I HERCEGOVINA; POLICAJCI AHMEDIN I EMIR SPASILI ŽENI ŽIVOT: "Mislili smo da ćemo je izgubiti..."

Policajci su odmah pritrčali i počeli joj ukazivati prvu pomoć.

  • Društvo

  • 27. Avg. 2023  

  • 2

Dvojica tuzlanskih policajaca, Ahmedin i Emir, učinili su danas dobro djelo te svojim nesebičnim činom, kako to i priliči njihovoj profesiji, spasili život jednoj građanki.

Omer Isović je podijelio detalje ove priče putem Facebooka.

"Ova dvojica policajaca, Ahmedin i Emir su upravo ženi spasili život. Prava se drama odvijala ispred TC Sjenjak. Starijoj gospođi je pozlilo i pala je. Policajci su odmah pritrčali i počeli joj ukazivati prvu pomoć. U par navrata je bila prava drama. Mislio sam da ćemo izgubiti gospođu. Policajci su bili prisebni do kraja. Pridružila se jedna gospođa, moja malenkost te sestra Irna sa UKC-a. Policajci su odmah pozvali hitnu koja je također ekspresno stigla", napisao je Isović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...