RAPORT JAKOVA MILATOVIĆA: "Prvih 100 dana mandata posvetio sam promovisanju dijaloga i pomirenju među građanima"

"Nastaviću da odgovorno i predano radim za dobrobit građana..."

  • Regija

  • 01. Sep. 2023  

  • 1

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović rekao je da je prvih 100 dana mandata posvetio radu na spoljnopolitičkim prioritetima zemlje, ali se, kako kaže, trudio da promoviše društveni dijalog i pomirenje među građanima.

"Kao što sam i obećao građanima, prvih 100 dana mandata posvetio sam radu na ispunjavanju važnih spoljnopolitičkih ciljeva za našu zemlju: ubrzanju evropskog puta Crne Gore, jačanju kredibilnosti članstva u NATO savezu i snaženju dobrosusjedskih odnosa", napisao je Milatović na Twitteru.  

Na unutrašnjem planu, kaže Milatović, trudio se da promoviše društveni dijalog i pomirenje među građanima i kako je rekao, bude saveznik u rješavanju njihovih problema i potreba.

"Nastaviću da odgovorno i predano radim za dobrobit građana i države. Radujem se svemu što dolazi. Živjela Crna Gora!",  naveo je Milatović. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...