EFEKTNA IZDANJA: Slavna advokatica i ovom je haljinom ukrala pozornost u Veneciji (FOTO)

Otkako je sa suprugom, holivudskom zvijezdom Georgeom Clooneyjem, stigla u Veneciju, slavna Amal ne prestaje nizati besprijekorna izdanja.

  • Žena

  • 02. Sep. 2023  

  • 0

Iako ju najčešće viđamo u izdanjima u duhu poslovne elegancije, prigodnim funkciji advokatice za ljudska prava, Amal Clooney izvan dužnosti nerijetko modno iznenadi, o čemu dovoljno svjedoče ovosedmični prizori iz Venecije.

Poznati holivudski par u Veneciju je stigao početkom sedmice, u sklopu novog izdanja Mostre, a poznata britanska advoktica tim je povodom servirala pregršt izdanja sa efektnim haljinama u prvom planu.

 

Najzapaženije imala je na dodjeli nagrada DVF Awards, na kojoj je zablistala u bajkovitoj vintage haljini s početka milenija, djelo Johna Galliana za francuski Dior, a njoj je prethodila plavo- zeleni model stiliziran prepoznatljivom torbicom s potpisom modne kuće Chloé.

Riječ je o modelu Nile minaudière koji je svjetsku premijeru imao u sklopu kolekcije brenda za sezonu proljeće/ljeto 2017. godine. Danas dostupna u tri veličine i širokom rasponu boja, nije dugo trebalo čekati da ova torbica s prepoznatljivim detaljem metalne ručke u formi narukvice postane predmetom žudnje svjetskih fashionistica.

Amal Clooney 

Odabir Amal činila je nude verzija kao idealan stilski partner modelu laskave haljine dužine midi koja se, osim krojem, ističe zanimljivim grafičkim printom, navodi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...