ŽENA PRONAĐENA MRTVA U KUPATILU: Žalila se na ovaj problem, a NALAZ OBDUKCIJE pokazao nešto nevjerovatno

Stanje koje je trajalo gotovo godinu dana

  • Hronika

  • 08. Sep. 2023  

  • 0

Kaylee Cox (30) preminula je zbog naglog gubitka težine, piše u nalazu nakon autopsije. Djevojka je u toku života dostigla težinu od 137 kilograma, ali je naglo u roku od par meseci izgubila 63 kilograma.

Njena majka Christine Cox izjavila je da je djevojka oduvek bila veoma vedre prirode, ali da se jednostavno "ugasila" početkom 2021. godine kada je preminula njena baka i tada su nastali problemi sa ishranom, više nije mogla da jede.

Navodno je odlučila da smrša, ali se vrlo često žalila i da joj hrana bukvalno stoji u grudima i da ima osjećaj kao da ne odlazi u želudac. Ljekari su joj uradili gastroskopiju, ali nisu pronašli nikakav problem. Kaylee je i dalje imala isti problem, ali ljekari nisu pronalazili razumjevanje za apel porodice.

Djevojka se žalila majci, kako su joj lejkari rekli da je anoreksična i da ne jede kako treba.

Ian Wade koji je proglasio smrt djevojke rekao je da ljekari zaista nisu mogli da pronađu bilo šta što bi potvrdilo probleme na koje se žalila.

Kaylee je sa 7 godina imala 31 kilogram, a prosjek za djevojčice u Velikoj Britaniji za taj uzrast je 22 kilograma. Sa 15 godina je imala 95 kilograma, a samo godinu dana prije smrti 137 kilograma.

"To je veoma zabrinjavajuće. Mislim da je nagli gubitak težine prouzrokovao što smo je prerano izgubili. U trenutku smrti je imala 74 kilograma", rekao je Wade.

Kaylee je pozlilo 30. augusta u porodičnoj kući i morala je hitno u wc, a nekoliko minuta kasnije pronašli su je mrtvu.

Posljedice naglog gubitka kilograma

Dehidratacija, neuhranjenost i malnutricija, i posljedično, pad imuniteta, česte infekcije, opadanje kose, neplodnost, promjene na koži, umor, opšte loše stanje, na kraju, poremećaj ishrane, formiranje žučnog kamenca, samo su neke od posljedica naglog gubitka kilograma. Zato, da bi skidanje kilograma bilo efikasno i bezbjedno po zdravlje, potrebno je napraviti plan mršavljenja koji podrazumjeva uravnoteženu ishranu i redovno vježbanje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...