LUDNICA U HRVATSKOJ: Pogledajte šta je inspiriralo Zorana Milanovića da ispali rečenicu –„Štrik oko vrata…“

Niko nikada neće nadmašiti pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, kojem su već štampali plakate 'Radit ću kao pčela za Hrvatsku', da bi on rekao 'Radit ću kao konj'.

  • Regija

  • 14. Sep. 2023  14. Sep. 2023

  • 2

SDP-ova poruka umirovljenicima u kojoj se spominje "štrik oko vrata" očito je inspirirala predsjednika RH Zorana Milanovića, podsjetivši da je predizborna kampanja pred vratima i da se u njoj može očekivati svašta.

Sjetite se svih onih genijalnih kampanja iz prošlosti, Nike Kovača koji kaže „I moj brat Robert također….“!

Bila je tu i pjesma za Borisa, i anonimca Borisa Mikšića na pragu drugog kruga predsjedničkih izbora.

No, niko nikada neće nadmašiti Milana Bandića, kojem su već štampali plakate "Radit ću kao pčela za Hrvatsku", da bi on rekao "Radit ću kao konj".

Prilog RTL TV pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...