SKANDALOZNA SNIMKA NAČELNIKA ŠIPOVA: "Ako ti je mrsko u kancelariji, možeš na terasi, ako je tebi mrsko, pošalji nju...."

Upozoravamo na neprimjeren sadržaj.

  • Mini market

  • 16. Sep. 2023  16. Sep. 2023

  • 7

Milan Kovač, SNSD-ov načelnik Šipova, sramotno je izvrijeđao novinare Haruna Dinarevića i Alenu Beširević, koji su objavili istraživačku priču o “Šumama RS”, a u kojoj se spominje i on.

Kovač je koristio rječnik nepremijeren funkciji, njegovim godinama, očinskoj figuri…

Novinara sajta Naratorium je pitao da li je red da ga prvo sasluša, na što mu je ovaj odgovorio da jeste, ali da Kovač nije bio tu kada su dolazili da rade priču.

-Nije meni sada to problem nego što mi nisi stavio sliku. Trebao si doći da slikaš, pa kada imaš vremena da dođeš ti ili ta koleginica da mi pop*** k***c. Ako ti je mrsko u kancelariji, možeš na terasi, ako je tebi mrsko, pošalji nju.

A zvaću ti ovog, on ima veći k***c. Imam jednog koji je takve kao što si ti, ako hoćeš, ako si u geju. Jesi sve snimio? Hoćeš objaviti sve – naveo je u telefonskom razgovoru Kovač, koji je kadar SNSD, i pozvao novinara da sve objavi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...