SADA JE SVE JASNO: Ovo je stvarni razlog posjete visokog predstavnika Christiana Schmidta Mostaru... (FOTO)

Tu je i gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić, ali i visoki predstavnik BiH Christian Schmidt kojeg u RS-u ne priznaju.

  • Mini market

  • 17. Sep. 2023  

  • 3

Ministar pravde Bosne i Hercegovine Davor Bunoza objavio je na svom nalogu na X mreži da uživa u Davis cup teniskom meču koji se igra u Mostaru između Njemačke i naše zemlje.

Teniske mečeve pratio je uz svoje kolegice iz HDZ-a Sanjom Vlaisavljević i Andrijanom Katić. Tu je i gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić, ali i visoki predstavnik BiH Christian Schmidt kojeg u RS-u ne priznaju.

"Uz Bosnu i Hercegovinu s ministricama Katić i Vlaisavljević. Tu je i gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić i visoki predstavnik Christian Schmidt", napisao je Bunoza.

No, prema saznanjima portala Ljudski.ba, nije Schmidt išao u Mostar zbog teniskog meča i druženja na tribinama.

Ljudski.ba donosi ekskluzivne fotografije koje otkrivaju stvarni razlog posjete Schmidta Mostaru.

smist ljudski

 

smit ljuddki

Foto: Ljudski.ba

Naime, visokog predstavnika su snimili na putu prema rezidenciji kontroverznog izraelskog biznismena Amira Gross Kabirija, vlasnika dijela posrnulog bh. giganta Aluminija i velikog prijatelja lidera HDZ-a Dragana Čovića.

O čemu su razgovarali Schmidt i Čović još uvijek nije poznato...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...