BUKTINJA U ZAGREBU: Pod nerazjašnjenim okolnostima izgorio poznati klub…

Do pet sati otprilike trajala je intervencija.

  • Hronika

  • 19. Sep. 2023  

  • 0

Pod nerazjašnjenim okolnostima noćas došlo je do požara u poznatom zagrebačkom klubu Mint u Ulici Florijana Andrašeca na Trešnjevci gdje je izgorio veći dio inventara.

Kako javlja Jutarnji list, dojavu o buktinji zagrebački vatrogasci i policija dobili su oko 3 sata.

- Vidi se veliki plamen kod Cibone. Ne znam točnu adresu - glasila je otprilike dojava nekoliko minuta poslije tri sata iza ponoći.

Zagrebački vatrogasci odmah su se odazvali na intervenciju te locirali točno mjesto buktinje u 3.14 sati. Dim i vatra na veliko su već "gazili" više prostorija kluba.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja požarom je zahvaćena prostorija površine 20 x 15 metara i prepune masivnih fotelja. Ostale prostorije na objektu je bio ispunio dim, međutim, bile su zaključane kao i one na katu pa se vatra nije proširila.

Ukupno 14 vatrogasaca na terenu detaljno je, nakon što je požar lokaliziran, češljalo objekt s obzirom na to da su zidovi Minta obloženi drvetom, spužvom i tkaninom. Do pet sati otprilike trajala je intervencija.

A s odmakom od nekoliko sati kad se stvore uvjeti za očevid policija će započeti s očevidom kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do buktinje odnosno je li u pitanju kvar na instalacijama, zaboravljeni opušak ili, možda neki drugi ljudski faktor izazvan namjerno. Šteta još nije utvrđena no procjenjuje se većom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...