LUDA NOĆ U LIGI PRVAKA: Golman postigao golčinu u 95. minuti, stadion je proključao…

Na samom kraju utakmice Sarri je bacio sve u napada i poslao Provedela na skok.

  • Sport

  • 20. Sep. 2023  

  • 0

Nevjerovatne scene vidjeli smo već u prvom kolu Lige prvaka. U grupi E susreli su se Lazio i Atletico Madrid.

U 29. minuti goste iz Madrida je u vodstvo doveo Barrios na asistenciju Moline. Nije to obeshrabrilo domaćine u ostatku utakmice koji su preuzeli posjed lopte te nastavili redati šanse.

Lazio je imao čak 19 udaraca na gol, 10 više od Atletica, no kada pogodak nisu mogli postići igrači u polju učinio je to golman.

Na samom kraju utakmice Sarri je bacio sve u napada i poslao Provedela na skok. S ruba šesnaesterca tako je ubacio Luis Alberto jednu vrlo oštru loptu, a na nju je majstorski iz drugog plana natrčao talijanski golman i u maniru rasnih strijelaca je zakucao pored nemoćnog Oblaka.

Golčinu pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...