IZVUČENI PAROVI OSMINE FINALA LIGE PRVAKA: Jedan duel se izdvaja

Prvi mečevi su zakazani za 13. i 14. februar, potom će se igrati 20. i 21. februara, a revanši su na rasporedu 5. i 6. marta, odnosno 12. i 13. marta 2024. godine.

  • Sport

  • 18. Dec. 2023  

  • 0

Osmina finala Lige evropskih prvaka u fudbalu donijela nam je nekoliko spektakularnih duela, a ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu s nestrpljenjem će čekati sredinu februara naredne godine.

Kuglice su bile "nemilosrdne", a svakako da je najzanimljiviji duel koji će igrati Inter i Atletico Madrid.

Parovi osmine finala:

Porto - Arsenal

Napoli - Barcelona

PSG - Real Sociedad

Inter - Atletico Madrid

PSV - Borussia Dortmund

Lazio - Bayern

Copenhagen - Manchester City

Leipzig - Real Madrid

Utakmice osmine finala elitnog evropskog takmičenja igrat će se u rasponu od mjesec. Prvi mečevi su zakazani za 13. i 14. februar, potom će se igrati 20. i 21. februara, a revanši su na rasporedu 5. i 6. marta, odnosno 12. i 13. marta 2024. godine.

Titulu prvaka Evrope brani Manchester City koji je u prošlosezonskom finalu savladao Inter.

(Faktor)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...