RENDULIĆ OTPUSTIO VENTILE NAKON VELIKE POBJEDE: "Ovi momci zaslužuju trostruku premiju"

- Igrači su heroji, nije ovo seoska ekipa. Oni su prvi na tabeli u svojoj ligi, ali naši momci su karakterni, nagrađeni smo sa četiri gola, rekao je Rendulić.

  • Sport

  • 21. Sep. 2023  

  • 0

Nogometaši Zrinjskog u Mostaru su senzacionalno savladali nizozemski AZ Alkmaar u meču prvog kola grupne faze Konferencijske lige.

Nizozemci su na poluvremenu vodili sa 0:3, a Plemići su nevjerovatnim preokretom i igrom u drugom dijelu došli do velike pobjede.

Krunoslav Rendulić, trener Zrinjskog, nije krio oduševljenje pobjedom svojih izabranika.

- Igrači su heroji, nije ovo seoska ekipa. Oni su prvi na tabeli u svojoj ligi, ali naši momci su karakterni, nagrađeni smo sa četiri gola.

Mi smo izgubili od LASK-a u sličnoj situaciji, praktički smo ispali u jednom pasu. Ovi momci su zaslužili trostruku premiju, ovo se mora stimulisati, sve je na Upravi.

Očekujem da ljudi koji vode klub zavuku ruku u džep, zaslužili su to momci - kazao je Rendulić.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...