RASTUŽILA MILIONE FANOVA: Supruga slavnog glumca objavila nove informacije o bolesti svog muža…

"FTD je skraćenica za frontotemporalnu demenciju ili degeneraciju", napisala je.

  • Estrada

  • 26. Sep. 2023  

  • 0

Emma Heming Willis na Instagramu je rastužila pratitelje novim informacijama o demenciji Brucea Willisa. Sa željom da podigne svijest o ovom stanju otkako je Bruceu dijagnosticirana frontotemporalna demencija, sada je podijelila neke informacije s obožavateljima u znak podrške Svjetskoj sedmici podizanja svijesti o FTD-u.

Emma je u videu tužno otkrila da za bolest njezinog supruga nema lijeka.

"FTD je skraćenica za frontotemporalnu demenciju ili degeneraciju", napisala je.

"FTD utječe na prednje i sljepoočne režnjeve mozga. Danas ne postoji lijek ili jedinstven tretman za ovu bolest. Dobro došli u Svjetsku sedmicu podizanja svijesti o FTD-u 2023. Strastveno želim podizati svijest o ovoj bolesti zvanoj frontotemporalna demencija koja je ušla u svijet naše obitelji. Nadam se da ćete naučiti i ponijeti nešto novo i korisno od ove sedmice. Ovdje sam da sljedećoj obitelji dam do znanja da niste sami i da postoji razumijevanje i nada unutar naše snažne FTD zajednice'', pružila je podršku Emma.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...