MARIO BALOTELLI O BH. KAPITENU: "Džeko je fenomen i pravi fudbaler, nije ga lako zamijeniti"

Napadač koji trenutno nastupa u Turskoj za ekipu Adane, Dajući izjave o situaciji u Interu i vlastitoj karijeri govorio je pohvalno i o kapitenu Fenerbahčea i Zmajeva Edinu Džeki.

  • Sport

  • 28. Sep. 2023  

  • 0

Italijanski fudbaler Mario Balotelli (33) dao je upečatljive izjave tamošnjim medijima.

Napadač koji trenutno nastupa u Turskoj za ekipu Adane, Dajući izjave o situaciji u Interu i vlastitoj karijeri govorio je pohvalno i o kapitenu Fenerbahčea i Zmajeva Edinu Džeki.

- Vdim da je Inter trenutno ispred Juventusa i Milana u prvenstvenoj trci. Inter je definitivno jači tim u smislu snage, kvaliteta i brojki kazao je Balotelli pa nastavio:

- Šta ja mislim o Arnautoviću? On je veoma jak igrač, napravio je dobar potpis za Inter. Očekujem da će se vratiti što je prije moguće i postići puno golova.

Volio bih da ima džokera u svom timu. Nije lako zamijeniti Džeku. Igrao sam sa njim. On je pravi fenomen i pravi fudbaler.

Iskreno, Edin Džeko je prošao u finale umjesto Romelua Lukakua - dodao je italijanski napadač.

Podsjetimo, Balotelli i Džeko su dijelili svlačionicu u Manchester Cityju od 2011. do 2013. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...